Fitter worden

Wil je graag fitter worden? Dan is de MTEST van MGYM B.V. dé ideale workout om fitter te worden. Het is namelijk dé manier om echt fitter te worden. De MTEST is een zeer uitdagende workout, waarmee je snel fitter kunt worden. Deze test bestaat uit drie, vijf, zeven of negen onderdelen die een totaalbeeld geven van je fysieke gesteldheid. Afhankelijk van je huidige fitnessniveau kun je kiezen uit de varianten Start, Basic, Pro of Extreme.

Fitter worden met de MTEST

Steeds meer mensen voeren onze MTEST uit om fitter te worden. Met deze effectieve test krijg je een goed inzicht in je duurvermogen, je kracht en je krachtuithoudingsvermogen. In combinatie met je lengte en je lichaamsgewicht word je persoonlijke score bepaald. Daarnaast is de MTEST ook nog eens een zeer uitdagende workout om fitter te worden. Je kunt de volgorde van verschillende oefeningen variëren om je hele lichaam een boost te geven. Door het afwisselen van de oefeningen kun je echt fitter worden. Dit zal je ook merken in je dagelijkse leven. Zo heb je veel meer energie en kan je beter met stress en werkdruk omgaan. Hierdoor krijg je ook weer meer plezier in het sporten. Je zult merken dat het echt heerlijk is om te fitnessen!

Contact

Wil je ook fitter worden? Dan ben je bij MGYM B.V. van harte welkom. Op onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor de MTEST, waarmee je fitter kunt worden. Wil je meer weten? Dan kun je je vragen altijd aan ons stellen via het contactformulier op onze website of door ons te bellen of te mailen. Dit kun je doen via naar +31 (0)6 124 761 30 en info@mtestweb.com. Ook kun je je vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website.Pagina delen: