Hoe word ik fit

Stel je jezelf ook wel eens de vraag “hoe word ik fit?” Is je antwoord hierop ja, dan is de MTEST dé manier om daar achter te komen. Deze test geeft je namelijk echt het antwoord op de vraag van “hoe word ik fit”. De MTEST is echt een “hoe word ik fit” test. Hiermee krijg je een duidelijk inzicht in je duurvermogen, je kracht en je krachtuithoudingsvermogen. In combinatie met je lichaamsgewicht en je lengte wordt je persoonlijke score bepaald. Hierdoor kun je dus zien punten je nog dient te verbeteren.

Een antwoord op hoe word ik fit

De uitkomsten van de MTEST kunnen je een antwoord op de vraag van “hoe word ik fit” geven. Drie, vijf, zeven of negen onderdelen samen geven je een totaalbeeld van je fysieke gesteldheid. Zo weet je dus aan welke punten je moet werken om fitter te worden. Tevens is de MTEST een complete body workout. Door de volgorde van de oefeningen te variëren uit de verschillende MTEST varianten, geef je je lichaam een flinke boost. Deze workout is ook het antwoord op je vraag van “hoe word ik fit”. Door deze workout regelmatig uit te voeren hoef je jezelf namelijk niet meer de vraag te stellen van “hoe word ik fit”?

Contact

Wanneer je jezelf ook vaak de vraag stelt van “hoe word ik fit?” dan is de MTEST dé ideale workout om fitter te worden. Wil je een antwoord op je vraag van “hoe word ik fit” krijgen? Dan ben je bij MGYM B.V. van harte welkom. Wij kunnen je meer vertellen over de MTEST en de voordelen ervan. Je kunt je vragen altijd even aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Ook kun je mailen of bellen naar info@mtestweb.com en +31 (0)6 124 761 30. Je vindt ons in het Rompertcentrum 69 in ’s-Hertogenbosch.Pagina delen: