Sporttesten

Met de sporttesten van MTEST kom je erachter hoe fit je werkelijk bent. Deze sporttesten geven je namelijk een compleet beeld van je fysieke gesteldheid. Het is afhankelijk van je huidige fitnessniveau welke van de vier sporttesten je kunt uitoefenen. Zo heb je de keuze uit de varianten Start, Basic, Pro en Extreme.

De MTEST sporttesten geven je een duidelijk beeld van fitheid

De sporttesten van MTEST bestaan uit drie, vijf, zeven of negen onderdelen. Deze geven je samen een duidelijk beeld van je fitheid. Zo bestaan de sporttesten onder meer uit kracht- en spieroefeningen, zoals squats en crunches. Ook kun je je uithoudingsvermogen testen door een stuk te gaan joggen. Door de vier sporttesten van MTEST krijg je meer inzicht in je duurvermogen, je kracht en je krachtuithoudingsvermogen. Na afloop van een van de sporttesten wordt er, in combinatie met je lichaamsgewicht en je lengte, een persoonlijke score bepaald. Je kunt je voortgang altijd en overal raadplegen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is inloggen op je persoonlijke pagina van de MTEST. Hiervoor krijg je van ons een inlogcode.

Contact

Heb je ook interesse in een van de vier sporttesten van MTEST? Breng dan vooral eens een bezoekje aan onze website. Hier vind je meer informatie over de sporttesten. Wil je meer weten? Dan kun je je vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website of door te bellen of te mailen naar +31 (0)6 124 761 30 en info@mtestweb.com.Pagina delen: