Lichaamsvet meten

Om af te vallen is het zinvol om je lichaamsvet te meten. Goed afvallen begint namelijk bij een betrouwbare wijze van het lichaamsvet meten. Hierdoor bereik je namelijk sneller je doel en blijf je ook nog eens veel langer gemotiveerd. Met Slank! kunnen wij je lichaamsvet meten op een zeer professionele manier. Wij gebruiken alleen de allerbeste apparatuur om je lichaamsvet te meten en je lichaamssamenstelling te bepalen.

Eenvoudig je lichaamsvet meten

Wij kunnen je lichaamsvet meten in onze fitnessstudio. Voordat je echt wilt gaan sporten, is het belangrijk om je lichaamsvet te meten. Zo kan je namelijk veel doelgerichter gaan sporten om de overtollige kilo’s weg te werken. Verder is het ook nog eens goed om te weten wat je lichaamsvetpercentage is. Je weet dan namelijk of je tot de risicogroep behoort. Zo heeft medisch onderzoek uitgewezen dat een hoog vetpercentage een gevaar op kan leveren voor je gezondheid. Door je lichaamsvet te meten, heb je dus gelijk een duidelijk beeld van je vetpercentage. Wij kunnen op een heel eenvoudige manier je lichaamsvet meten. Een vetmeting is net zo eenvoudig als het wegen op een gewone weegschaal.

Contact

Wil je ook afvallen en je lichaamsvet meten? Dan kun je ons altijd even bellen voor het maken van afspraak om je lichaamsvet te meten. Je kunt dit doen via het contactformulier op onze website of door te bellen of te mailen naar +31 (0)6 124 761 30 of stuur een mail naar info@mtestweb.com. MGYM B.V. is gevestigd in het Rompertcentrum 69 in ’s-Hertogenbosch.Pagina delen: