Personal trainer Den Bosch

Een personal trainer in Den Bosch vind je bij MGYM B.V. Wij hebben namelijk de zeer effectieve MTEST ontwikkeld. Dit is een test waarbij je steeds wordt begeleid door een personal trainer nabij Den Bosch. Door de MTEST uit te voeren met je personal trainer in de regio Den Bosch krijg je inzicht in je duurvermogen, je kracht en je krachtuithoudingsvermogen. Aan de hand van je lichaamsgewicht en je lengte, bepaald je personal trainer in de buurt van Den Bosch je persoonlijke score.

De MTEST en een personal trainer in Den Bosch

Het uitvoeren van onze MTEST met een personal trainer in Den Bosch wordt steeds populairder. Dit is ook niet zo gek, want het is gebleken dat onze test ook echt resultaat oplevert. Zo word je er echt fitter van. De test is samengesteld uit een aantal onderdelen, zoals crunches, jogging en squats. Deze onderdelen geven weer een totaalbeeld van je fysieke gesteldheid. Samen met je personal trainer nabij Den Bosch kies je de test uit die het beste bij je past. Je kunt bij de MTEST kiezen voor de varianten Start, Basic, Pro of Extreme. Elke keer wanneer je de test uitvoert, dan ga je samen met je personal trainer vlakbij Den Bosch voor het maximale resultaat. Na afloop van de uitvoering van de test voert je personal trainer in de buurt van Den Bosch je scores in. Zo kan je je persoonlijke score altijd en overal raadplegen.

Contact

Wil je meer weten over de MTEST en een personal trainer in Den Bosch? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen je meer vertellen over de vele voordelen van onze MTEST en een personal trainer nabij Den Bosch. Je kunt ons bereiken via +31 (0)6 124 761 30 of mail naar info@mtestweb.com. Ook kun je je vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Wij zijn gevestigd in het Rompertcentrum 69 in ’s-Hertogenbosch.Pagina delen: