Persoonlijke fitness trainer

Ben je op zoek naar een persoonlijke fitness trainer om fitter te worden? Dan biedt MGYM B.V. je hulp. Wij hebben namelijk de zeer effectieve MTEST ontwikkeld. Hierbij krijg je een persoonlijke fitness trainer aangewezen, die samen met jou werkt aan je fitheid. Met behulp van de MTEST en je persoonlijke fitness trainer, krijg je snel weer meer energie en word je fitter.

Een maximale training met je persoonlijke fitness trainer

Door de fitnessoefening van de MTEST met je persoonlijke fitness trainer uit te voeren, krijg je iedere keer weer een inzicht in je duurvermogen, je kracht en je krachtuithoudingsvermogen. In combinatie met je lengte en je lichaamsgewicht bepaald je persoonlijke fitness trainer zo je persoonlijke score. Afhankelijk van je huidige fitnessniveau, kies je samen met je persoonlijke fitness trainer, een van de vier MTEST varianten uit. Je hebt de keuze uit de varianten Start, Basic, Pro of Extreme. Samen met je persoonlijke fitness trainer ga je met elke MTEST voor het maximale resultaat.

Contact

Heb je ook interesse in de MTEST en een persoonlijke fitness trainer? Dan ben je bij ons van harte welkom. Door een bezoekje te brengen aan onze website, kom je meer te weten over de MTEST en het sporten met de persoonlijke fitness trainer. Wil je meer weten? Dan kun je je vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website of door te bellen naar +31 (0)6 124 761 30 of mail naar info@mtestweb.com. MGYM B.V. is gevestigd in het Rompertcentrum 69 in ’s-Hertogenbosch.Pagina delen: