Test uithoudingsvermogen

De MTEST is dé meest ideale test voor je uithoudingsvermogen. Met deze test meet je je uithoudingsvermogen op een zeer effectieve wijze. De MTEST is namelijk de meeste specialistische test om je uithoudingsvermogen te testen. Deze bestaat uit een aantal onderdelen, welke samen het totaalbeeld van je fysieke gesteldheid geven. Afhankelijk van je huidige niveau van sporten, kun je kiezen uit de vier varianten Start, Basic, Pro en Extreme.

Je uithoudingsvermogen testen

Wanneer je wilt weten hoe fit je bent, dan is de MTEST van MGYM B.V. de meest ideale test om je uithoudingsvermogen te testen. Na afloop van de test word je uithoudingsvermogen bepaald. Zo wordt in combinatie met je lichaamsgewicht en je lengte je persoonlijke score bepaald. Je kunt de voortgang van je test en je uithoudingsvermogen op elke moment online bekijken. Nadat je je hebt aangemeld voor de MTEST, krijg je van ons een persoonlijke inlogcode waarmee je je vorderingen dus goed kunt inzien. Samen met je trainer ga je met elke MTEST voor het allerbeste en maximale resultaat.

Contact

De MTEST is niet alleen een test om je uithoudingsvermogen te testen, het is ook een zeer uitdagende workout. Zo kan je verschillende oefeningen uitvoeren en de volgorde ervan variëren. Hierdoor geef je je lichaam een flinke boost! Wil je meer weten over onze test en je uithoudingsvermogen testen? Dan kun je je vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Ook kun je ons bereiken door te bellen naar +31 (0)6 124 761 30 of stuur een mail naar info@mtestweb.com. Wij zijn gevestigd in het Rompertcentrum 69 in ’s-Hertogenbosch.Pagina delen: